BASIN AÇIKLAMARI GERÇEKLEŞTİRİLECEK
17 Aralık Cuma günü ?Kürt Olmayan Aydınlar ve Kurum Temsilcileri Kürtçe Konuşuyor? başlıklı bir basın açıklaması, 18 Aralık 2010 Cumartesi günü Tekel İşçileri direniş ateşini yakmalarının 1. yıldönümünde Abdi İpekçi Parkı?nda saat 13.00?te bir basın açıklaması gerçekleştirilecek.
Eklenme Tarihi: 03/11/2011
Sistemim Kürt halkının dilini "anlaşılmaz" "bilinmeyen dil" diye tanımlayarak yok saymasına karşı tepkileri ifade etmek için 17 Aralık Cuma günü saat 12.00`de Yüksel Caddesinde "Kürt Olmayan Aydınlar ve Kurum Temsilcileri Kürtçe Konuşuyor" başlıklı bir basın açıklaması gerçekleştirilecektir.
18 Aralık 2010 Cumartesi günü Tekel İşçileri direniş ateşini yakmalarının 1. yıldönümünde Abdi İpekçi Parkı`nda saat 13.00`te bir basın açıklaması gerçekleştirip buradan Türk-İş önüne yürüyüşe geçeceklerdir.
Anılan etkinlere bileşenlerimizin katılım sağlayarak, AKP hükümetinin her alanda olduğu gibi emek ve özgürlükler alanında da gösterdiği baskıcı, yok sayan tutumuna karşı sesimizi yükseltmemiz; haklı tepkilerini yüksek sesle dile getirmeye çalışan emekten, demokrasiden, özgürlüklerden yana kesimlerle dayanışma içinde olmamız önemlidir.