MICROSOFT PROJECT® İLE İŞ PROGRAMI HAZIRLANMASI VE ZAMAN ÇİZELGESİ YÖNETİMİ KURSU DÜZENLENDİ.

İMO Ankara Şubesi tarafından iş bulamayan üyelerimiz için 19 - 22 Ağustos 2019 tarihleri arasında İMO KKM Güney Özcebe Salonunda ` MICROSOFT PROJECT® İLE İŞ PROGRAMI HAZIRLANMASI VE ZAMAN ÇİZELGESİ YÖNETİMİ EĞİTİMİ ` düzenlendi.

Eklenme Tarihi: 23/08/2019

 

İMO Ankara Şubesi tarafından iş bulamayan üyelerimiz için 19 - 22 Ağustos 2019 tarihleri arasında İMO KKM Güney Özcebe Salonunda ` MICROSOFT PROJECT® İLE İŞ PROGRAMI HAZIRLANMASI VE ZAMAN ÇİZELGESİ YÖNETİMİ EĞİTİMİ ` düzenlendi. Dr. Taylan Ulaş EVCİMEN tarafından verilen kursa 24 kişi katıldı.

24 saat süren kurs boyunca " Temel Kavramlar ve Planlamaya Giriş, Görünümler ve Temel Ayarlar, Çalışma Takvimlerinin Tanımlanması, Görevler ve Bağlantılar, Kaynaklar ve Özellikleri, Süre ve Maliyet, Zaman Çizelgesine Son Halini Vermek, Proje Taban Çizgisi, İlerlemeyi İzleme ve Güncelleme, MS Project Kullanım Teknikleri ve Raporlama ve Çıktı Alma" başlıklarında bilgiler verildi.

 



TMMOB
İnşaat Mühendisleri Odası