NÜFUS VE KENTLEŞME EĞİLİMLERİNİN 21. YÜZYILDA İNŞAAT SEKTÖRÜNE ETKİLERİ (EĞİTİM NOTLARI VE VİDEO)

01 Kasım 2018 tarihinde Can Baran AKTAŞ`ın verdiği `Nüfus ve Kentleşme Eğilimlerinin 21. Yüzyılda İnşaat Sektörüne Etkileri Semineri`nin sunum dosyalarını ve videosunu haberin içeriğinde bulabilirsiniz.

Eklenme Tarihi: 21/11/2018

İnşaat Mühendisleri Odası Ankara Şubesi tarafından 01 Kasım 2018 Perşembe günü "Nüfus ve Kentleşme Eğilimlerinin 21. Yüzyılda İnşaat Sektörüne Etkileri" Semineri düzenlendi.

İMO Ankara Şubesi Araştırma Görevlisi İzem Çetinkaya`nın açılış konuşmasıyla başlayan seminere 32 kişi katıldı. Dr. Can Baran Aktaş`ın konuşmacı olduğu seminerde, "Türkiye`de ve Dünya`da Gözlemlenen Nüfus ve Kentleşme Oranındaki Artış, 21. Yüzyılda Beklenen Eğilimlerin İnşaat Sektörüne Etkileri" başlıklarında bilgiler verildi.

Çetinkaya`nın Aktaş`a plaket vermesinin ardından seminer soru cevap bölümüyle sona erdi.



TMMOB
İnşaat Mühendisleri Odası